Inici redó en Lliga EBA

07/11/2017

L’Alqueria del Basket està portant sort a l'equip de Lliga EBA. Els d'Ángel Cepeda estan firmant un gran inici de temporada. Quatre victòries en altres tants partits, que situen els valencians al lloc més alt de la classificació.

 

Joc coral, intensitat defensiva, i un gran encert en atac. Sensacions molt positives que es van confirmar amb la contundent victòria aconseguida el passat cap de setmana davant Hispagán UPB Gandia en la pista central de l’Alqueria, que va servir per a acabar amb la imbatibilidad d'un rival directe en la taula i per a fer disfrutar a una grada plena, que es bolca amb l'equip cada vegada més.

 

L'equip valencià també està demostrant una gran capacitat d'afrontar els moments més exigents en cada partit. Tant en este últim, quan va haver-hi perill de remuntada visitant, com en els tres primers, en els que els taronja es van imposar a CB Innova Begastri, Power Electronics Paterna i IPS Aldaia en finals molt estrets.

 

Però més enllà dels resultats, la clau és el creixement dels jugadors. Tots han tingut l'oportunitat de tindre minuts, i inclús jugadors júnior com Alejandro Ortega, Alfonso Ribera, Javier Soler y Jovi Merencio han tingut l'ocasió de disfrutar de la confiança del tècnic, demostrant una gran progressió.

 

El València Basket s’enfrontarà en la quinta jornada al Refitel Bàsquet Llíria, que després de l'ajornament del seu últim partit, suma una victòria i dos derrotes. El partit es disputarà dissabte que ve a les 19h a Llíria.


TAGS: