Vidorreta: “El nostre objectiu a Moscou és arribar al final amb opcions de guanyar”

07/11/2017

L'entrenador de Valencia Basket, Txus Vidorreta, ha destacat en la prèvia del partit que l'equip taronja afronta la seua visita a la pista del CSKA Moscou (dijous 9, 18:00h, Megasport Arena, #0) “amb molta il·lusió, som conscients que a Istanbul vam poder fer les coses millor per a guanyar. No les vam fer del tot malament, però no les vam fer prou bé com per a tindre una opció per a guanyar i l'objectiu és millorar en eixos aspectes en els quals no vam estar tan bé a Istanbul per a poder tindre eixa opció a Moscou. És l'objectiu que ens hem marcat en cada partit de l'Eurolliga. Ser competitius sempre, ho hem sigut els cinc partits però contra Fenerbahçe ens van faltar xicotets detalls per a arribar a l'últim minut amb opció de guanyar que és l'objectiu que hem de plantejar-nos per a Moscou”

 

Sobre el seu rival del dijous, Vidorreta destaca que “la capacitat anotadora del CSKA partix d'una bona defensa agressiva que segur que van a intentar utilitzar. És un equip amb moltíssim talent individual, en el qual hi ha dos jugadors com De Colo i Clyburn que estan en estat de gràcia i cal prestar-los molta atenció. Però sense oblidar-nos del Chacho, de Kurbanov, de Higgins, de Vorontsevich o Kyle Hines. És un equip molt complet, sempre en 'Final Four' en les últimes temporades. Hi ha molts focus als quals parar atenció però especialment Nando De Colo, un jugador conegut i volgut pel Valencia Basket, i Will Clyburn com a jugadors referència. I jo no em puc oblidar del Chacho, perquè sempre és un jugador amb el qual he tingut moltíssima relació i bon tracte i hem de ser capaços de defensar-lo bé”.

 

En el plànol mèdic, l'equip taronja podria recuperar per a este partit a Joan Sastre, que ha començat este matí a treballar amb el grup. Sobre l’escorta balear, el tècnic basc creu que “podrà jugar el partit, estem en la línia que Joan ja puga deixar arrere la lesió, encara que no ho puc garantir”. Vidorreta també va desvetlar que “ni Guillem Vives ni Sam Van Rossom van a poder entrenar hui, açò és una dificultat encara que som optimistes de cara al fet que puguen estar en el partit del dijous”


TAGS: