Un València Basket femení molt internacional

10/11/2017

El gran nivell que està exhibint esta temporada el València Basket femení va més enllà de la Lliga Femenina 2. Algunes de les xiques de Rubén Burgos, tenen un important paper amb el combinat nacional del seu país, que mantenen gràcies al seu alt rendiment. Dos jugadores de la primera plantilla afronten importants partits amb la seua selecció en els pròxims dies.

 

Snezana Aleksic, va ser convocada per a formar part de la selecció de Montenegro. La base de València Basket juigarà demà a Islàndia (17h) en un partit que el seu equip disputarà a domicili a Reykjavik. Quatre dies més tard, el dia 15, Montenegro rebrà en el Verde Complex de Podgorica a Bòsnia Hercegovina (19h). Ambdós trobades són classificatories per a l'Eurobasket 2019 que es disputarà conjuntament a Sèrbia i Letònia.

 

En esta primera finestra de partits classificatoris, també Portugal ha comptat amb una jugadora de València Basket. Maria Bettencourt podria disputar un primer partit demà en Almada, on la selecció lusa rep a Grècia en el Complexo Municipal de Desportos Cidade d'Almada (18h). El segon enfrontament per a la de Funchal, serà el que es dispute en Tel Aviv, enfront d'Israel (18:30h).

 

El València Basket, que va veure com el seu partit en la jornada 7 de Lliga Femenina va ser retardat, reprendrà la competició nacional enfront de Laboratoris Ynsadiet Leganés, el pròxim dia 18 en la Fonteta (19:15h) .


TAGS: