Antoine Diot y Latavious Williams amfitrions en l’Escola del València Basket en el Patronat

13/11/2017

El base francés i el pívot americà van ser els encarregats d'exercir d'amfitrions en la presentació de la temporada 17-18 dels equips de l'Escola del València Basket ubicats en el Patronat de la Joventut Obrera divendres passat.

 

Els jugadors taronja van saludar un per un als equips assistents, i els van dedicar unes paraules junt amb José Luis Ferrando, director del Patronat de la Joventut Obrera, i amb la nostra mascota, Pam.

 

Tots els equips assistents van poder fotografiar-se amb Diot i Williams, que no van parar després de l'acte de firmar autògrafs i fer-se fotografies tant amb els xicotets com amb els seus pares.

 

Sext any d'Escola en el Patronat

Per sext any consecutiu, València Basket comptarà amb una escola de formació ubicada en el Col·legi Sagrada Família de València. D'esta manera, els equips de formació del València Basket poden donar cabuda a més jugadors en la pràctica del bàsquet.

 

Per a la present temporada, es comptarà amb equip júnior A i B masculí, cadet A i B masculí i un equip júnior femení.nior femenino.


TAGS: