La Lliga Femenina 2 torna amb un gran partit

14/11/2017

València Basket afronta este cap de setmana un partit vital en les seues aspiracions de lluitar per l'ascens a Lliga Femenina 1. Laboratorios Ynsadiet Leganés visita la Fonteta (dissabte 18, 19:15h) després d'un gran inici de temporada en què només ha perdut dos partits. El suport de la gent serà més necessari que mai.

 

L'equip de Rubén Burgos, tornarà a la competició després de la parada que va motivar l'ajornament del seu partit davant el Canoe de la sèptima jornada. I ho farà front a un dels rivals més forts de la competició. Laboratorios Ynsadiet va començar la temporada amb cinc victòries consecutives. No obstant això València Basket tractarà d'aprofitar el seu moment actual, en el que acumulen dos derrotes seguides.

 

Les nostres xiques sumen quatre victòries i dos derrotes en una gran temporada que les ha portat a la lluita pels llocs alts de la classificació. Només l'invicte Spar Gran Canària i Pacisa Alcobendas han sigut capaços de derrotar a les taronja, que es mantenen invictes en sòl valencià.

 

Precisament per a lluitar per mantindre eixa condició la Fonteta serà clau. Les nostres xiques estan firmant un gran inici que ha tingut el seu reflex en l'afluència al pavelló. Es necessitaran unes grades més plenes que mai per a ajudar a l'equip a lluitar per un triomf transcendental. L'entrada tornarà a ser gratuïta en un partit importantíssim per a les nostres


TAGS: