Pinturas Isaval li dóna color al partit de l'Eurolliga davant el AX Armani Exchange Olimpia Milan

14/11/2017

La Turkish Airlines Euroleague torna a la Fonteta després de 20 dies d'absència amb un partit de la jornada 7 que enfronta al Valencia Basket amb el AX Armani Exchange Olimpia Milan (dimecres 15, 20:45h, Movistar Deportes 1). I Pinturas Isaval, patrocinador oficial del partit, ha sigut fidel a la seua cita amb les grans cites en el coliseu taronja per a crear un espectacular ambient en este encontre. 8.000 aplaudidors amb les cares dels jugadors del Valencia Basket, llançaments de regals a les graderies i cartells personalitzats en el ‘Racó de la Pintura’. Tot preparat per a espentar a l'equip cap a la quarta victòria en l'Eurolliga.

 

Converteix-te en el sisè jugador

Els assistents al partit trobaran en els seus seients una de les 8.000 carassetes amb la part inferior de les cares i el pit dels nostres jugadors i amb el lema “Amunt Valencia Basket!”. A minut i mig de l'inici, el speaker de la Fonteta demanarà a tots els assistents que es col·loquen baix la barbeta esta carasseta gentilesa de Pinturas Isaval per a fer un gran mosaic de fotos dels nostres jugadors. I una vegada realitzat el tifo, no oblides plegar la teua carasseta com un aplaudidor per a no deixar d'animar des del salt inicial fins a la botzina final.

 

Centenars de regals de Pinturas Isaval

A més de l’aplaudidor, que pots quedar-te com un divertit record del partit en estar datada amb les dades del partit de demà, els amics de Pinturas Isaval han preparat divertits jocs durant els temps morts i durant les aturades de la trobada llançaran a les graderies regals com a pilotes i camisetes de la seua marca

 

Fes-ho tu mateix en el ‘Racó de la Pintura’

Com ja és un clàssic de la Fonteta, i gràcies al patrocini de Pinturas Isaval, els nostres seguidors més joves trobaran en la Fan Zone el ‘Racó de la Pintura’. Un espai en el qual els xiquets i xiquetes que assistisquen al partit poden, baix la supervisió d'una monitora, fer amb les seues pròpies mans unes pancartes d'animació personalitzades a partir d'unes cartolines amb el nostre color corporatiu.


TAGS: