Guillem Vives, 200 partits vestint el taronja

18/11/2017

El base de Valencia Basket Guillem Vives no va poder celebrar el seu partit 200 com taronja amb una victòria, encara que va ser el millor en valoració de l'equip en el partit del divendres i va liderar la millora taronja en la segona meitat. Sobre convertir-se en bicentenari amb el Valencia Basket, Vives assenyala que “em va sorprendre quan em vaig assabentar que havia arribat a 200 partits. Em fa molta il·lusió, però se m'han passat molt ràpid. És una etapa que estic disfrutant molt i que espere seguir disfrutant”.

 

El base català és el 13º jugador que arriba a esta xifra de partits en la història del Club i reconeix que “se'm posa un poc la pell de gallina en vore la llista i vore eixos noms. Molt content a més d'haver aconseguit la Liga Endesa, la Supercopa i haver fet feliç a la gent del Valencia Basket i espere que seguisca així”

 

El quadre taronja torna a enfrontar-se demà al FC Barcelona Lassa després de la derrota patida divendres passat, en la que en opinió de Vives “vam tindre una renda que vam voler remuntar amb el nostre joc i el nostre caràcter però ells van estar molt encertats. De cara al partit de demà hem de corregir coses, vore els errors que hem comès i tornar a una dinàmica com hem tingut en el passat per a competir millor i sobretot per a tindre la nostra opció contra el mateix equip el diumenge. Hem d'ajustar-nos a coses que no es van fer, vore els punts en els quals ens van fer més mal i que no vam saber com atacar o com defensar. En molt poc temps has de corregir eixes xicotetes coses i afrontar que és un partit nou. Tots sabem el que va passar el divendres i crec que tothom vol canviar la imatge que vam donar i vore un altre partit”.

 

Vives està ajudant a l'equip malgrat els problemes físics que quasi no li estan permetent entrenar amb els seus companys. El director de joc taronja va aclarir que “és un problema en el mateix peu però no té res a vore amb la lesió que vaig tindre la temporada passada. Toca apretar les dents perquè estem en una situació de molts partits i vorem com anem evolucionant. Però de moment estic aguantant bé”.


TAGS: