Valencia Basket dóna color a una Marató Trinidad Alfonso EDP 2017 de rècord

19/11/2017

Un any més, la Marató València Trinidad Alfonso EDP es va tenyir de taronja amb la presència dels més de 100 corredors del Valencia Basket Running Team. D'esta xifra, 30 van ser els valents que van recórrer els 42.195 metres dels carrers de València Ciutat del Running en una clara mostra d'esforç i superació personal.


Millorant els registres d'assistència de l'any passat, milers d'espectadors es van donar cita al costat de les tanques que limitaven el traçat per animar al costat als corredors en un dia molt especial per a València. La passió per les carreres segueix creixent!

 


Un punt cada vegada més visitat

Un any més, el punt d'animació taronja es va convertir en l'epicentre de l'animació i el bon ambient en un punt clau, a només un quilòmetre per a la meta de la marató i la prova 10K. Les mascotes del Valencia Basket i el Villareal CF, Pam i Groguet, van donar l'alè necessari acompanyats del Dj i l'speaker que van donar l'última espenta de motivació als corredors.

 

Nou rècord

La Marató València Trinidad Alfonso EDP segueix creixent a nivell mundial i consolidant-se com el millor marató d'Espanya després d'aconseguir la millor marca en sòl espanyol gràcies al temps de Sammy Kitwara amb 2:05:15. Esta fita es va multiplicar gràcies a l'atleta marroquí Jaouad Chemlal, que va aconseguir la meta de l'10K amb un temps de 28:43 marcant el rècord de la prova.


TAGS: