Un amfitrió molt valencià en la Minicopa Endesa

21/11/2017

L'equip de València Basket arribarà a la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa carregat d'il·lusió. Els amfitrions afrontaran el torneig en bona forma. L'infantil valencià, entrenat per Xavi Albert, no està trobant rival esta temporada i ha elaborat una rutina exigent de treball que li permet aconseguir el màxim rendiment a través de la disputa d'un partit setmanal contra equips de nivell superior.

 

Sense conéixer la derrota i amb més ganes que mai pel fet d'afrontar la fase preliminar com a equip local, els valencians volen aprofitar al màxim l'oportunitat que se'ls presenta. Encara que l'objectiu de l'equip no és únicament esportiu, va més enllà.

 

Si hi ha alguna cosa per la qual destaca València Basket és per la seua aposta pel bàsquet de formació, i en eixe objectiu els taronja són un gran exemple. De fet, pel que fa a la competició, l'equip afronta els partits amb una plantilla íntegrament valenciana, fet que ve a reflectir el nivell del bàsquet valencià, pel qual advoca el club de forma especial des de la recent inauguració de l’Alqueria del Basket.


TAGS: