València Basket recupera sensacions a Logronyo (59-50)

26/11/2017

Gran victòria de València Basket a Logronyo davant d'un Campus Promet LF2 lluitador que va acabar sucumbint en el que es el quint triomf esta temporada de les xiques de Rubén Burgos, que seguixen en la part alta de la classificació.

Campus Promete LF2 va començar sòlid davant del seu públic com sol ser habitual esta temporada. Manzanares marcava el ritme del partit, i la debutant Swart va començar bé davall la cistella. Però les nostres no van tardar a llegir-ho. Meiya Tirera, que seguix en un estat de forma espectacular, va començar a aconseguir els primers punts en la zona i la va secundar una Maria Bettencourt que va exhibir el seu potencial en els primers minuts. Triple, recuperació i assistència entre el final del primer quart i l'inici del segon per a donar una curta renda a les de Rubén Burgos.

En el segon quart les taronja van demostrar del que són capaços. Velocitat i intensitat per a aconseguir nombroses recuperacions que es van culminar al contraatac. Esther Díaz, Rebeca Cotano i Snezana Aleksic es van unir a la festa, sent la montenegrina la que se'n va anar fins als 7 punts al descans per a tancar un parcial de 6-19 en el segon quart que donava tranquil·litat de cara a la segona part (23-37).

Però Campus Promete LF2 sempre dóna la cara en la seua pista i esta vegada no va ser diferent. Gran tercer quart de les locals, que a pesar de l'aparició d'Isabela Lyra, van anar reduint a poc a poc la diferència comandades per Manzanares i gràcies a l'aportació d'Airosa, que va completar un gran parcial fent mal des de la zona. Les de la Rioja es col·locaven a 6 i havia partit (37-43).

Els primers instants de l'últim parcial eren de nerviosisme. Campus Promete LF2 es posava a quatre però les nostres van elevar la intensitat defensiva. El joc interior local pressionava i Manzanares seguia entonada, però Snezana Aleksic va dirigir a la perfecció i Meiya Tirera va tornar a aparéixer en els segons decisius per a posar la guinda a una treballada victòria coral que permet recuperar sensacions i confiança a les taronja de cara a les pròximes jornades.