Seguix en directe la Fase Prèvia de la Minicopa Endesa des de L'Alqueria del Basket

07/12/2017

Seguix el debut de València Basket davant de Bilbao Basket des de les 10:30 hores del divendres.L'Alqueria del Basket de ValènciaBasket acull fins al dissabte 9 la rondaprèvia de la Minicopa Endesa. En ella, 16 equips infantils jugaran per unir-sea Real Madrid (vigent campió) i Herbalife Gran Canària (amfitrió) en la fasefinal que es disputarà durant la Copa del Rei de Gran Canària 2018 (15-18 defebrer).

La competició arrancarà este divendres a les 10:00 del matí is'estendrà fins a l'entrega de premis en la nit del dissabte (20:30).Inicialment, els equips han sigut distribuïts en quatre grups. El campió decada grup obté bitllet directe per a la fase final, mentres els segonsclassificats es mesuraran en altres partits eliminatoris per a decidir les dosúltimes places.GRUPS Y CALENDARI DE LA FASE PRÈVIA DE LA MINICOPA ENDESA

 

Fins a huit partits de laronda de classificació es podran seguir en directe en YouTube i Facebook através dels perfils oficials de l'ACB, mentres tots els partits estarandisponibles en diferit en el canal de l'ACB en YouTube i també en el deBasketCantera.TV.


Amb 15.000 metres quadrats de superfície, L'Alqueria,pròxima al pavelló de la Fonteta, acull a totes les categories inferiors delValència Basket. La fase prèvia de la Minicopa Endesa es disputarà en quatre deles tretze pistes amb què compta este centre esportiu de formació: la pistacentral i tres auxiliars (pistes 3, 4 i 8). A més, durant el torneig s'hanprogramat diferents activitats paral·leles per a tots els aficionats com elLliga Endesa Tour i nombrosos concursos. L'entrada a tots els partits seràgratuïta.


CONSULTA LES PLANTILLES DE LA FASE PREVIA

RETRANSMISIONS EN DIRECTE

ACTIVITATS PARAL.LELES

CURIOSITATS DE LA FASE PRÈVIA

PALMARÉS DE LA MINICOPA ENDESA


TAGS: