Cara i creu en la 1r jornada de la prèvia de Minicopa Endesa. Opcions matemàtiques per al dissabte

08/12/2017

València Basket va acabar la primera jornada de la fase prèvia de la Minicopa Endesa amb una victòria i una derrota. Açò significa que se la jugarà davant del Divina Seguros Joventut en el partit que es disputarà el dissabte a les 10:30 hores en la pista central de L’Alqueria del Basket, en directe en Facebook i Youtube.

València Basket 60 - Bilbao Basket 63

Els jóvens jugadors valencians no van poder començar amb bon peu en un partit igualat que van acabar conquistant els bilbaïns. La dupla exterior De Castro - Velasco va fer molt dany des de l'inici, encara que els taronja van saber sobreposar-se al mal inici i se van anar manant 32-27 al descans.

En la represa, els visitants van donar la volta al partit, dominant en el marcador fins als moments finals i aconseguint una bretxa de 50-59 que pareixia insalvable. Els taronja van retallar, arribant a col·locar-se a només 1 punt amb el 60-61 a segons del final. Els MIB van anotar els seus tirs lliures, i en l'última possessió, el triple a la desesperada no va entrar. Baeza, Saéz i Puig van ser els més destacats a València Basket.

València Basket 73 - Cenor Obradoiro CAB 62

En el segon partit del dia, els taronja es van rescabalar imposant-se al conjunt gallec. La recta final del segon quart va ser clau per a aconseguir desapegar-se fins al +10 al descans, gràcies a l'energia de Melkamu del Rey.

En la represa, els gallecs van tractar d'abaixar la distància, però els taronja no estaven disposats a deixar escapar la victòria, i es van portar el seu primer triomf de la fase prèvia.

Opcions matemàtiques

València Basket serà primer si:

-Guanya a Divina Seguros Joventut per 9 o més punts

-Guanya a Divina Seguros Joventut i perd Bilbao basket

València Basket serà segon si:

-Guanya a Divina Seguros Joventut per menys de 9 punts i Bilbao Basket guanya davant de Cenor Obradoiro

-Perd amb Divina Seguros Joventut i Cenor Obradoiro gana per menys de 20 punts a Bilbao Basket