El somni de la Minicopa Endesa s'acaba a la vora de la classificació

09/12/2017

Els xics de Xavi Albert cauen davant d'Unicaja en la repesca de segons després de l'enorme esforç realitzat per el matí en què van superar a Divina Segurs Joventut després d'una pròrroga.

Valencia Basket 67 - Unicaja 88

El partit va començar amb Unicaja anotant còmodament des de l'exterior, amb encert i bona selecció des dels cantons. Els taronja ho intentaven, però anaven al remolc dels malaguenys, que se'n van anar al descans amb 8 d'avantatge 33-41.

La gran alegria va arribar al matí

València Basket 108 - Divina Segurs Joventut 104

En un partit que va començar igualat, els jugadors del Divina Segurs Joventut prompte van començar a mostrar una enorme efectivitat des del triple. La seua bona nina ajudava a aconseguir inclús reptes de 18 punts com el 28-46 medioado el segon quart. Una anotació espectacular de 46-62 marcava el descans.

En la represa, a pesar de l'escandalós 12 de 21 en triples dels visitants, els taronja no van deixar de creure. La bona defensa col·lectiva, que va pujar línies, i els punts dels Baeza, Puig, Luengoo Sáez van invitar a creure. El 92-92 de la pròrroga ens va regalar 5 punts més, en els que els taronja van aconseguir un passe que suposava continuar somiant d'entrar en la #MinicopaEndesa.