La Fase Prèvia de la Minicopa Endesa supera totes les expectatives en l’Alqueria del Basket

09/12/2017

La Fase Prèvia de la Minicopa Endesa celebrada en L’Alqueria del Basket del València Basket ha superat totes les expectatives. La infraestructura valenciana va permetre multiplicar les possibilitats d'un esdeveniment que s'ha convertit en centre d'atenció del bàsquet de formació.

 

L'assistència és un bon reflex de la dimensió de la competició. Al llarg de les dos jornades, prop de 5000 persones han passat per les instal·lacions de la major pedrera de bàsquet d'Europa, ja siga per a presenciar els partits o per a participar en l'ampli programa d'activitats paral·leles que es van organitzar en la instal·lació.

 

També la part esportiva ha superat les expectatives. 16 equips amb més de 200 xiquets competint simultàniament en una Alqueria del Basket que va ser concebuda amb l'objectiu de poder albergar al mateix temps 13 partits de competició. 26 són els partits que s'han celebrat com a part d'esta Fase Prèvia, tots amb la màxima assistència, en la que és la tercera ocasió en què se celebra esta ronda preliminar.

 

La Minicopa Endesa en esta primera presa de contacte, no sols ha sigut un èxit organitzatiu podent unir totes les activitats en un espai idíl·lic, sinó que també ha aconseguit ser tendència en xarxes socials, gràcies a l'expectació que ha generat mesclar la competició infantil per excel·lència, amb la major escola de bàsquet que existix en el continent.

 

Un altre dels exemples és la gran quantitat de personalitats que han passat pel torneig. Directors de pedrera il·lustres com Raúl López o Nacho Rodilla, llegendes de València Basket com Miki Vukovic, integrants del primer equip taronja com Alberto Abalde, Rafa Martínez, Guillem Vives, l'acabat d'incorporar Sergi García o el tècnic Txus Vidorreta i el seleccionador nacional Sergio Scariolo, són alguns de què no van voler perdre's la cita. El mateix va ocórrer amb el mecenes del club, Juan Roig, que no va deixar passar l'oportunitat de felicitar a l'equip infantil de València Basket pel seu rendiment i de veure com L’Alqueria del Basket dóna els seus primers fruits.


TAGS: