Philadelphia posa la seua mirada en L'Alqueria del Basket

18/12/2017

L’Alqueria del Basket s'ha convertit en una de les principals atraccions del món del bàsquet des de la seua inauguració. Tant és així que l'interés traspassa les barreres europees.

 

La passada setmana, l’Alqueria va ser visitada per Marin Sedlacek, scouting europeu dels Philadelphia 76ers de la NBA, que va voler aprofitar la seua estada a València per a conéixer amb detall la instal·lació valenciana.

 

El protagonista no va tindre inconvenient a plasmar la seua opinió després de la visita. “És increïble. Estic realment impressionat. Porte quasi 40 anys en el bàsquet i mai en la meua vida havia vist res igual” va reflectir.

 

Sedlacek no va dubtar a fer la comparació amb altres infraestructures semblants en terres nord-americanes. “He vist coses semblants als EUA però mai amb tantes pistes ni amb este sistema tan organitzat en el que tot està en el lloc correcte. No puc tindre dubtes respecte d'això perquè abans de que pregunte ja tinc la resposta” deia.

 

Finalment, va voler valorar el repte que ara té per davant València Basket. “Ara el repte és ajustar bé la instal·lació als xiquets, mantindre l'interés de forma idònia i crear un sistema correcte per a traure jugadors. Però per descomptat és el primer pas correcte. Un gran pas” explicava.

 

Sedlacek no és el primer scout que destaca les virtuts de l’Alqueria del Basket, que comença a cridar l'atenció molt més enllà de les nostres fronteres.

 

https://youtu.be/DpV4JqMOSa0

TAGS: