Caixa Popular animarà l'últim partit de la Turkish Airlines Euroleague abans de Nadal

20/12/2017

València Basket prepara sorpreses i regals per al dolc de la Turkish Airlines Euroleague de demà en la Fonteta davant de Zalgiris (Dijous 21, 20:45h, Movistar Esports 2) i ho fa de la mà de Caixa Popular

 

Busquem guanyadors per a 2 Pla B

Les xarxes socials de València Basket buscaran dos guanyadors d'un Pla B, una escapada rústica. Serà esta vesprada, a través de Twitter, com aconseguirem als dos guanyadors, en preguntes que es formularan a les 18 i a les 19 hores.

 

Aplaudidores i bosses per a tots

Caixa Popular ha preparat 8.500 bosses i aplaudidores per a tots els assistents al partit de cara a augmentar l'animació i generar més "soroll taronja".

 

Regals per als temps morts

A més de les bosses i els aplaudidores per a cada un dels assistents, els temps morts seran per a repartir camisetes, pilotes anti estrés i bragues per al coll entre els assistents.

 

Tornen els Yayos Danse

Una vegada més, els nostres entranyables Yayos Danse estaran presents en la Fonteta per a amenitzar un descans amb els seus balls. Segur que la seua vitalitat i gràcia et fan acompanyar-los amb palmes.

 

I a més... Regals de Falomir

Divendres que ve tindrà lloc la famosa visita de València Basket als xiquets malalts dels hospitals, i ho farà, un any més, gràcies als regals de Falomir Jocs, que estaran presents en el partit de demà en la Fonteta. Una tradició anual que busca ajudar les famílies que passaran un Nadal diferent mentres són tractats en l'hospital.

 

Pare Noel i el gran arbre de Nadal

Per tercer partit consecutiu, Pare Noel estarà present en la Fonteta per als més xicotets. Ho estarà junt amb el nostre gran arbre de Nadal, situat en l'anell de distribució del pavelló.


TAGS: