Txus Vidorreta: "Entenem el disgust i ens toca treballar per a revertir açò"

21/12/2017

L'entrenador taronja va analitzar el partit, "hem fet un gran esforç per jugar davant un dels millors equips ara mateix en la Turkish Airlines Euroleague, estan jugant molt bé, ho van fer ja en altres partits, amb un gran treball de Jasikevicius. La nostra defensa va ser bona durant molts minuts, vam controlar el rebot defensiu durant molts minuts, i vam creure, però no vam poder fer més en el quart partit en 6 dies ".

Sobre l'estat anímic, "hui estic tocat, però menys, i la frustració es manté, però sí, una vegada més he d'agrair que el club ha estat en mi en tot moment. Tots som conscients de la plaga que estem vivint, esperant que vinguen temps millors ".

L'entrenador va seguir comentant que "tenim 4 bases sense salut, lesionats, entre ells el nostre base titular, i hui Dubljevic ha fet 20 de valoració amb 3 entrenaments i 4 partits, no li puc demanar més".

Sobre l'afició, "entenc perfectament que el missatge que ens envia la nostra afició és de disgust perquè perdem i que hem de seguir treballant dur per a guanyar, perquè la nostra afició vol que guanyem. Jo he de assumir este mandat i seguir treballant per revertir la situació ".


TAGS: