L'Alqueria del Basket impressiona també a Irlanda

22/12/2017

Que L’Alqueria del Basket és la major pedrera de bàsquet d'Europa, és cada vegada més evident. Tant és així, que són nombroses les visites més enllà dels límits nacionals que està rebent la instal·lació.

 

L'última, procedix d'Irlanda. La North Atlantic Basketball Academy, especialista a potenciar el nostre esport i experta a preparar jugadors per a donar el bot a terres nord-americanes, ha dut a terme dos entrenaments en terres valencianes.

 

Els jugadors irlandesos, en plena gira de preparació, no van deixar passar l'oportunitat de veure les instal·lacions i provar-les en primera persona en dos sessions de treball organitzades per Carles Orive, tècnic de la nostra pedrera.

 

Finalitzada l'experiència, Dermot Russell, director de l'acadèmia, va voler valorar el que va viure. “Esta instal·lació és magnífica, increïble. He estat en moltes acadèmies tant a Europa com als EUA i Canadà i esta és de llarg la millor que he vist” declarava.

 

“És molt important per al desenrotllament dels jugadors poder comptar amb instal·lacions com esta. Els meus jugadors sense anar més lluny, estaven molt emocionats amb la idea d'entrenar ací” explicava.

 

Un exemple més de la reputació de l’Alqueria del Basket més enllà de les nostres fronteres.


TAGS: