Valencia Basket i Movistar llancen la segona edició de Dunkers Movistar

22/12/2017

València Basket i Movistar volen fer pública la segona edició del concurs Dunkers Movistar by València Basket: una iniciativa que busca al millor dunker no professional d'Espanya. El guanyador del concurs rebrà un premi de 5.000 euros, afegint en l'edició d'enguany un segon premi de 1.000 euros per al finalista. L'hashtag que unificarà esta segona edició del concurs serà #DunkersMovistar2.

 

D'esta manera, es busca successor d'Oriol Herrero, vencedor de la primera edició de Dunkers Movistar, celebrada la passada temporada en la pista de la Fonteta.

 

Canvis en el format

En esta segona edició, s'han implementat una sèrie de canvis a la cerca d'aconseguir un major nivell dels participants. És per això, que l'organització ha triat directament als huit finalistes, eliminant la primera fase del concurs de l'any passat.

 

Els huit finalistes triats per l'organització són:

  • Rubén Ramos
  • Enric López
  • Bryan Batista
  • Marquie Smith
  • Félix Climent
  • Ion Galarza
  • Alberto Pérez
  • Krystian Pigula

 

Dimarts que ve 26 de desembre, per mitjà de sorteig, estos huit finalistes quedaran emparellats per a la fase final. Els huit finalistes tindran coberts els seus gastos de desplaçament dins del territori nacional i el seu allotjament a València.

 

En cada partit en què es desenrotlle esta iniciativa, els dos concursants a qui els corresponga competiran realitzant cada un la seua millor esmaixada en un màxim de 20 segons i dos intents. Dunkers Movistar s'estendrà al llarg dels descansos entre el tercer i l'últim quart de set partits de Lliga Endesa o Turkish Airlines Euroleague en la Fonteta. La primera eliminatòria del concurs tindrà lloc durant el València Basket- Tecnyconta Zaragoza, programat per al dissabte 13 de gener a les 19 hores.

 

El jurat de cada concurs estarà format per tres persones, una llegenda de València Basket, un treballador de Movistar i un aficionat del València Basket que serà triat en les nostres xarxes socials.

 

Les bases completes del concurs es poden consultar en l'enllaç següent:

 

Minut 30 Movistar

El concurs tindrà lloc entre el tercer i quart quart de cada partit, continuant la idea iniciada la passada temporada en l'acord de patrocini aconseguit per València Basket i Movistar pel que estes dos entitats unixen les seues forces per a afegir encara més atractius als partits de la Fonteta. Buscar per segona vegada al millor dunker amateur d'Espanya serà només una de les propostes i moltes sorpreses que s'han preparat per a la present temporada.

 

Calendari de Dunkers Movistar by València Basket

Els 8 participants quedaran emparellats en eliminatòries de quarts de final, semifinals i final. L'orde de participació de les eliminatòries serà el següent:

 

Quarts de final 1

VBC-Tecnyconta Zaragoza. Sábado 13 de gener 2018

 

Quarts de final 2

VBC-R. Betis Energía Plus. 3-4 de febrer 2018

 

Quarts de final 3

VBC-RETAbet.es Bilbao. 10-11 de març 2018

 

Quarts de final 4

VBC-Iberostar Tenerife. 18 de març 2018.

 

Semifinal 1

VBC-UCAM Murcia. 1 d’abril 2018

 

Semifinal 2

VBC-Unicaja. 21-22 d’abril 2018.

 

Final

VBC-Barça Lassa. 19-20 de mayo 2018.

 

El dit calendari pot estar subjecte a modificacions


TAGS: