El ‘Triple Solidari’ de Bankia supera els 100.000 euros en la seua quarta temporada

23/12/2017

El primer triple anotat en el partit de la Turkish Airlines Euroleague davant el Zalgiris Kaunas, obra de Will Thomas, va fer que el comptador de l'aportació total de Bankia per a la formació d'entrenadors d'escola i planter del Valencia Basket superara els 100.000 euros en la quarta temporada en la qual la iniciativa del ‘Triple Solidari’ de Bankia està en marxa.

 

En la temporada 2014-15, Valencia Basket i Bankia van unir les seues forces per a posar en marxa el programa social ‘Més que un triple’ amb l'objectiu de fomentar els valors de la Cultura de l'Esforç entre els joves amb una triple iniciativa: el Triple Solidari, el Campus de l'Esforç i la Targeta Valencia Basket. La primera d'elles establix que per cada triple que anote el Valencia Basket en un partit oficial, Bankia donarà 50 euros a la Fundació València Bàsquet 2000 per a la formació d'entrenadors d'escola i planter de la Fundació del VBC.

 

I els jugadors han necessitat 217 partits per a posar les sis xifres en l'aportació que l'entitat bancària realitza al final de cada temporada. Una donació que fa possibles programes de formació, xarrades específiques i altres iniciatives enfocades a ajudar a l'aprenentatge del cos d'entrenadors de L’Alqueria del Basket.

 

Una xifra en la qual també han col·laborat algunes de les llegendes més importants de la història del Valencia Basket, les jugadores del primer equip femení taronja i els titulars de la targeta Bankia-València Basket Club, anotant llançaments amb valor doble des del centre del camp en les diferents edicions del ‘Triple Solidari amb Llegendes’ que s'han realitzat al llarg d'estes quatre temporades.

 

Després d'aconseguir esta quantitat simbòlica, el comptador no pararà de pujar durant la temporada. En el que portem de curs 2017-18, la xifra del Marcador Solidari ja arriba als 14.250 euros com a resultat dels 277 triples anotats pels jugadors taronja després dels primers 29 partits de la temporada i els quatre Triples Solidaris anotats des del mig camp en el partit de la Turkish Airlines Euroleague davant Unicaja i el de Liga Endesa davant MoraBanc Andorra.


TAGS: