Valencia Basket tanca 2017 amb dos partits en la Fonteta

25/12/2017

Valencia Basket posa el fermall final a un intensíssim any 2017 amb dos partits com a local davant el Panathinaikos Superfoods Athens (dijous 28, 21:00h, jornada 15 Turkish Airlines Euroleague, Movistar Deportes 1) i el Divina Seguros Joventut (dissabte 30, 19:00h, jornada 14 Liga Endesa, Movistar+). Al llarg de l’any que es tanca, l'entitat taronja ha vist com el seu primer equip masculí ha alçat el seu primer títol de la Liga Endesa i la seua primera Supercopa Endesa, a més de disputar totes les finals possibles en les quatre competicions que van acabar durant 2017. 365 dies en els quals el Club va acabar amb les celebracions del seu 30º aniversari, va presentar al Món les instal·lacions de L’Alqueria del Basket i on el primer equip femení va consolidar la categoria en la Liga Femenina 2. Tot açò, en l'any més llarg de la història de l'entitat

 

77 partits en 2017

I és que quan tanque este 2017 carregat d'efemèrides per al record, Valencia Basket haurà disputat un total de 77 partits en l'any natural. Una nova xifra rècord que supera els 69 partits jugats l'any 2014. Este elevat nombre ve com a conseqüència de que el primer equip masculí va arribar a la final en totes les competicions que es decidien durant l'any 2017. I a més ho va fer amb un camí en el qual va arribar al partit definitiu en totes les eliminatòries excepte en les dues últimes rondes del Playoff de la Liga Endesa.

 

Els únics partits que es va “estalviar” l'equip taronja durant l’any van ser l'hipotètic cinqué encontre de les semifinals i l'hipotètic cinquè del Playoff Final. Valencia Basket va resoldre ambdues sèries amb un balanç de 3-1. Faltant la disputa dels dos últims partits de l'any, l'equip taronja ha celebrat la victòria en 48 ocasions al llarg de 2017.

 

Entrades a la venda

No perdes l'oportunitat d'acomiadar amb nosaltres un any tan especial. Les últimes localitats disponibles per als dos partits d'esta setmana en la Fonteta davant Panathinaikos Superfoods Athens (des de 30 euros) i Divina Seguros Joventut (des de 20 euros) es poden adquirir on-line a través de la nostra pàgina web o en les oficines de Valencia Basket situades en el pavelló de la Fonteta (Avinguda Germans Maristes, 16) en horari de 9:30 a 14:00 i de 16:00 a 20:00h de dilluns a divendres, a més d'en els dies de partit fins a la finalització del xoc.


TAGS: