Setmana de tornejos per als equips de L’Alqueria del Basket

26/12/2017

Les futures estreles de la pedrera taronja no deixaran passar l'oportunitat de continuar creixent en estos últims dies de l'any. El 2017 acabarà i començarà amb tornejos de molt nivell per als equips de València Basket, amb l'objectiu de sumar experiències que ajuden a continuar millorant.

 

El primer torneig començarà demà i es disputarà en Arroyo de la Encomienda, Valladolid. Entre el 27 i el 29 d'este mes, el Júnior B que entrena Suso Seoane serà el que participe en esta ocasió. Un dia més tard comença l'acció en terres catalanes. El nostre equip aleví femení, entrenat per Laura Cucarella, jugarà a Granollers entre el 28 i el 30 de desembre.

 

L'equip aleví masculí entrenat per Paco Pardo disputarà fins a dos tornejos. Començarà el 28 en Marín, Pontevedra. Després de finalitzar el campionat el pròxim dia 29, li espera una nova prova a partir del dia 2 en Calahorra, La Rioja. El mateix dia començarà participació el cadet B amb Juanjo Rojo i Alberto Moreno, que fins al 5 de gener estarà disputant el torneig d'Esplugas de Llobregat a Barcelona. En eixe torneig també participarà el nostre Junior B femení.

 

Finalment, un combinat de jugadors infantils de primer any de la nostra pedrera tindrà l'oportunitat de disfrutar entre el 2 i el 5 de gener del torneig sub13 Ciutat de Vera de categoria preinfantil, amb la participació d'equips com el Real Madrid o el Divina Seguros Joventut entre altres.


TAGS: