La Fonteta prepara la Gran Festa de Cap D'Any amb Puleva per a despedir un històric 2017

29/12/2017

Valencia Basket vol celebrar junt amb la seua afició el fi del millor any de la seua història en el partit de la jornada 14 davant del Divina Segurs Joventut (dissabte 30, 19h, Fonteta, movistar C.192) que comptarà amb l'animació de Puleva, que amenitzarà la vetlada amb 8.000 cotillons, 8.000 aplaudidores, la presència d'un Rei Mag i els balls dels Mambo Brothers. Els videomarcadors del pavelló seran grans protagonistes amb imatges per al record.

 

Celebrem el final del gran any 2017!

València Basket vol que tots els seus aficionats siguen partícips de la gran celebració del millor any de la història de València Basket. És per això que, en el descans, celebrarà el fi d'any amb tots els aficionats. Gràcies a l'aportació de Puleva, es repartiran 8.000 cotillons, a utilitzar en el mig temps acompanyat per un vídeo en què tots junts direm adéu a l'any més important en la història del club.

 

Aplaudidores per a fer retrunyir el pavelló

A més del cotilló per a la gran festa del descans, Puleva repartirà un aplaudidor en cada seient per a augmentar els decibels de cara a un partit en què podríem acostar-nos de forma molt decisiva a la pròxima edició de la Copa del Rei.

 

Rei Mag i Mambo Brothers

A més de l'animació en els seients, comptarem amb la presència d'un Rei Mag que farà les delícies dels més xicotets tant abans del partit com en el descans en l'anell de distribució. A més, el grup de ball dels Mambo Brothers farà les delícies dels assistents amb les seues coreografies i animació.


TAGS: