Guillem Vives serà operat el dimarts del seu turmell esquerre

29/12/2017

El base del Valencia Basket Guillem Vives serà intervingut el pròxim dimarts 2 de gener a Barcelona per a solucionar els problemes que ha vingut arrossegant en el seu turmell esquerre des de la temporada passada.

 

Recentment, estes molèsties han derivat en una bursitis en eixe turmell esquerre que ha impedit al director de joc català participar en els últims dos compromisos de l'equip taronja davant Zalgiris Kaunas i Panathinaikos Superfoods Athens.

 

Després de les exhaustives proves realitzades al jugador i consultar amb diversos especialistes, s'ha decidit que l'opció quirúrgica és el millor mètode per a solucionar la problemàtica que Guillem Vives ve patint des de fa mesos en el seu turmell esquerre. L'operació estarà a càrrec de l'especialista en cirurgia del peu Dr. Xavier Martín Oliva.

 

L'objectiu d'esta intervenció és eliminar els problemes que estan limitant la mobilitat en l'articulació del base taronja, amb la finalitat de recuperar-la per complet.

 

Una vegada finalitze l'operació, es fixaran els terminis de recuperació que s'estimen necessaris per a la seua tornada al treball amb l'equip.


TAGS: