Diot, Sastre, Abalde i Doornekamp visiten el IX Campus de Nadal de Valencia Basket

29/12/2017

Els participants del IX Campus de Tecnificació de València Basket van rebre dimecres passat una visita molt especial durant els seus entrenaments en Col·legi Iale de L'Eliana. Els jugadors de la primera plantilla Antoine Diot, Joan Sastre, Alberto Abalde i Aaron Doornekamp van alterar durant més d'una hora l'activitat esportiva del Campus per a compartir la seua experiència amb estos xics i xiques de 6 a 17 anys que han aprofitat estes festes per a practicar el seu esport favorit.  

 

Els participants en este Campus de Nadal es van congregar en La Sala d'Actes del Col·legi Iale, on els quatre jugadors van respondre a totes les preguntes i inquietuds dels jóvens esportistes sobre les seues motivacions per a començar a practicar l'esport de la cistella, les seues aspiracions, els seus sons i els seus ídols, entre altres molts temes. Després d'esta improvisada "roda de premsa", els jugadors no van parar de firmar autògrafs i fer-se infinitat de fotos amb els xics i xiques del Campus de Nadal, abans de tancar esta visita amb una gran foto de família. Els entrenaments i la diversió del Campus acaben demà dissabte 30 de desembre.

 

L'aler Alberto Abalde assenyalava després de la visita que “sempre és fanfarró veure els xavals que els fa il·lusió que vengem. De xicotet anava a un muntó de Campus i em feia molta il·lusió quan venien que vingueren els jugadors, veure en persona i parlar amb ells. Així que estic molt content d'estar ací. Ens han fet alguna pregunta un poc difícil (rialles) però la veritat és que s'han portat genial i crec que hem passat una bona estona”.


TAGS: