L'equip femení visita l'estand de València Basket en Expojove

29/12/2017

La primera plantilla femenina de València Basket ha visitat este matí l'estand que el Club ha muntat en el pavelló 2 de la Fira de la Infància i la Joventut (junt amb l'espai de la Fundació Trinidad Alfonso) i que està a disposició per a tots els assistents des de l'inici de l'esdeveniment.

 

Les jugadores de València Basket han estat amb els aficionats que s'han acostat a l'estand, els han regalat targetes firmades, i han disfrutat amb ells en diversos jocs i activitats, així com d'una animada ambientació musical i tornar a disfrutar dels èxits d'enguany 2017 que són projectats en les pantalles del punt taronja. Tant els visitants com les integrants de la plantilla han provat la seua punteria en la cistella col·locada en una mini-pista de parquet que hi ha preparada en l'estand. Els que encerten poden emportar-se diversos regals segurs per encistellar des de diferents posicions. També van participar en els diferents tallers i activitats de Proyecto FER i Maratón València, mentres no deixaven de fer-se fotos amb tots els assistents.

 

Tradició nadalenca

València Basket no ha volgut fallar a la tradicional cita nadalenca. La 36a edició d'Expojove ja està en funcionament i estendrà la seua activitat fins al 4 de gener, en horari de 11:00h a 20:00 hores, a excepció de 31 de desembre (10-14h) i l'1 de gener (16-21h).


TAGS: