Vidorreta: “Volem continuar amb la nostra bona línia a Màlaga”

01/01/2018

L'entrenador de Valencia Basket, Txus Vidorreta, ha assenyalat abans que l'expedició taronja viatge esta nit a Màlaga per al doble enfrontament davant Unicaja que “l'equip ha tingut un bon cap de setmana i el que volem és continuar en esta línia. És veritat que tenim una plantilla curta i hem de vore l'estat físic d'alguns dels nostres jugadors. Unicaja ha fet un últim mes molt bo, però lògicament, encara que compta amb pràcticament tots els seus efectius, nota el calendari i l'altre dia en els últims cinc minuts a Bilbao se li va escapar un partit que tenia controlat. Açò els fa a ells el partit contra nosaltres de demà més important perquè tenen molts equips per davant en la lluita per entrar en la Copa del Rei”.

 

Sobre el rival de demà, el tècnic taronja destaca que “estem parlant d'un equip amb un gran entramat defensiu, amb jugadors molt atlètics, amb conceptes molt clars i variats a l'hora de defensar les situacions de bloqueig directe, de bloqueig indirecte, de pal baix. És cert que nosaltres, especialment en Liga Endesa i a casa estem jugant ja amb molta més fluïdesa. El treball d'estos mesos i la línia de continuïtat amb els jugadors dels quals disposem, especialment els que ja estaven en pretemporada, ens permet seguir progressant malgrat les dificultats”.

 

L'equip taronja no recupera a jugadors respecte a l'últim compromís, encara que espere no perdre cap més. Com desvetlava l'entrenador Vidorreta “Van Rossom ha tingut un procés víric gastrointestinal però ha pogut entrenar hui. I tant Tibor Pleiss com Erick Green arrosseguen problemes. En el cas de Green l'esquinç que tothom va vore i en el cas de Tibor un colp en la tíbia que ens fa tindre alguna precaució de cara al partit de demà. No obstant açò som optimistes en poder comptar amb els tres”.


TAGS: