Serge Crevecoeur visita L’Alqueria del Basket

03/01/2018

Serge Crevecoeur, prestigiós tècnic belga que en l'actualitat és el primer entrenador de l'Élan Béarnais Pau-Lacq-Orthez francés, ha visitat les instal·lacions de la major pedrera de bàsquet d'Europa.

 

El tècnic del conjunt francés, va voler aprofitar la seua estada a València per a conéixer de primera mà tots els detalls d'una instal·lació que continua sorprenent al continent.

 

Finalitzada la visita, va opinar al respecte del que havia vist. “És increïble mai abans he vist una instal·lació com esta en tota Europa. Crec que València tindrà els millors jugadors de pedrera molt prompte gràcies a esta instal·lació. Jugadors de tota Espanya i de tota Europa voldran vindre a jugar ací en el futur” comentava.

 

També va voler tractar la importància de tindre una infraestructura així per al desenrotllament dels jugadors. “Este tipus d'infraestructures és el més important en este esport, i València té la millor d'Europa de llarg, així que ajudarà segur. Estic convençut de que de totes parts voldran vindre a jugar ací” assegurava.

 

Serge Crevecoeur és només un exemple més de com L’Alqueria del Basket impressiona en tota Europa i continua creixent com la major pedrera del nostre esport.


TAGS: