L’Alqueria del Basket obri les seues portes als col·legis

08/01/2018

La major instal·lació de bàsquet d'Europa llança el nou programa “Tu cole en L’Alqueria”, una activitat escolar que pretén acostar la casa del bàsquet de formació als més xicotets d'una forma diferent i divertida.

 

Es tracta d'una activitat que reforçarà els valors de l'esport a través de la Cultura de l'Esforç, i al mateix temps permetrà conéixer en profunditat els secrets d'una infraestructura única en el continent.

 

A una visita guiada per la instal·lació que no obviarà cap detall, li seguirà activitat en pista, amb jocs i exercicis que coordinaran monitors de València Basket, sempre adaptant-se a l'edat dels protagonistes. Per a acabar, els xiquets i xiquetes rebran una xarrada sobre els valors que representa la Cultura de l'Esforç, abans de rebre un xicotet obsequi que posarà la guinda a la jornada.

 

L'activitat, encara que enfocada a xiquets d'entre 8-14 anys, està oberta a qualsevol edat i tindrà un preu de 5€ per xiquet, fins a completar grups de 60 alumnes com a màxim.

 

La inscripció per a este nou programa ja està oberta. Tots els col·legis interessats poden contactar per a informació o per a realitzar la inscripció a través del mail actividades@valenciabasket.com o via telefònica al 649 07 97 32.

 

L’Alqueria del Basket continua apostant per acostar el bàsquet a la societat valenciana, i amb “Tu cole en L’Alqueria” reforça el seu compromís per la formació dels més xicotets tant en l'àmbit esportiu com en valors.


TAGS: