Ricard Casas, ponent en la quinta jornada oberta de formació d’entrenadors

10/01/2018

València Basket organitza la quinta jornada oberta de formació d'entrenadors, una xarrada que tindrà lloc demà 17 de gener a les 20:30 hores en la pista central de L’Alqueria del Basket. El ponent d'esta quinta edició serà el tècnic Ricard Casas, que abordarà la Metodologia aplicada a la tècnica-tàctica operativa.

 

La xarrada, comptarà amb la col·laboració de la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana, i l'activitat serà vàlida per a computar les seues hores com a pràctiques dels cursos d'entrenador de la FBCV. Els altres tècnics podran accedir gratuïtament, inscrivint-se el mateix dia de l'esdeveniment, 15 minuts abans del començament.

 

Sobre Ricard Casas

El tècnic nascut a Manresa té una gran trajectòria. Va començar desenrotllant la seua carrera en terres catalanes, entrenant a Manresa, Montcada i Tarragona abans de passar per Pamesa València en la temporada 2005-2006. No es tracta de la seua única experiència ACB, ja que també va entrenar en ViveMenorca i Valladolid abans llançar-se a l'aventura internacional.

 

Després del pas pel club val·lisoletà, el tècnic català va entrenar els Toros de Aragua, en la lliga professional veneçolana, abans de traslladar-se a Angola. En el país africà, va aconseguir proclamar-se campió de lliga amb el Clube Desportivo Primeiro de Agosto.

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.


TAGS: