Presentada la segona edició del concurs Dunkers Movistar

12/01/2018

La segona edició del concurs Dunkers Movistar by Valencia Basket, que torna per a tractar de buscar al millor dunker no professional d'Espanya, s'ha presentat este matí en una roda de premsa en la Sala de Premsa de la Fonteta que ha comptat amb la presència de Víctor Luengo, responsable de Màrqueting i Relacions Externes de Valencia Basket, Alfredo Álvarez, Responsable Departament de Comunicació de la Direcció territorial Est de Telefónica i Ion Galarza, jugador del filial del Valencia Basket i subcampió de la primera edició del concurs Dunkers Movistar.

 

El concurs començarà demà dissabte 13 de gener, quan en el descans entre el tercer i l'últim quart del partit en la Fonteta davant el Tecnyconta Zaragoza Enric López i Alberto Pérez s'enfronten en el primer quart de final de #DunkersMovistar2. El guanyador del concurs rebrà un premi de 5.000 euros, afegint en l'edició d'enguany un segon premi d'1.000 euros per al finalista. D'esta forma, es busca successor d'Oriol Herrero, vencedor de la primera edició de Dunkers Movistar, celebrada la passada temporada en la pista de la Fonteta.

 

El primer a prendre la paraula ha sigut Víctor Luengo, per a destacar que en esta segona edició “hem volgut convidar als que considerem els millors matadors del territori nacional a nivell amateur, la qual cosa va a fer que el concurs siga encara més espectacular”. El responsable de màrqueting taronja ha recordat que demà Movistar serà doblement protagonista en l'activació del partit, ja que s'estrena el Sofà Movistar. Una iniciativa en la qual dos aficionats podran disfrutar d'una experiència única: conèixer les entranyes del cau del campió de Liga Endesa amb un tour guiat per l'interior de la Fonteta, alinear-se al costat del cos tècnic per a xocar les mans dels jugadors en la presentació de l'equip a sis minuts de l'inici del partit i disfrutar del partit del dissabte des d'un sofà a peu de pista al costat de la banqueta del Valencia Basket,

 

Alfredo Álvarez ha assenyalat que “per a Movistar és una satisfacció enorme poder seguir col·laborant amb el Valencia Basket per segon any consecutiu. Per a la nostra marca és una ocasió de celebrar els valors que representa l'esport del bàsquet i els valors que representa el Valencia Basket, amb els quals ens sentim identificats en Movistar i que tots coneixem com el treball en equip, l'esperit de superació, l'esforç o la competitivitat. Amb les noves innovacions, el concurs guanya en espectacularitat i és una bona forma de connectar amb un públic diferent amb continguts diferents al que existixen”

 

Finalment, l'ala-pivot taronja Ion Galarza ha donat la seua opinió sobre la seua experiència en la primera edició del concurs i les seues expectatives per al que comença demà: “Estic molt content que m'hagen triat entre els huit primers matadors. Va a ser molt difícil repetir final perquè enguany hi ha molt bons contrincants. Anem a intentar donar espectacle”.

 

Emparellaments definits

En esta segona edició, es van implementar una sèrie de canvis a la recerca d'aconseguir un major nivell dels participants i l'organització va triar directament als huit finalistes, eliminant la primera fase del concurs de l'any passat.

 

El passat 26 de desembre, els jugadors de la primera plantilla taronja Sam Van Rossom i Alberto Abalde van ser les ‘mans innocents’ en el sorteig de emparellaments, que van quedar definits de la següent forma:

 

  • Enric López vs. Alberto Pérez
  • Marquie Smith vs. Bryan Batista
  • Félix Climent vs. Ion Galarza
  • Rubén Ramos vs. Krystian Pigula

 

Els huit finalistes tenen cobertes les seues despeses de desplaçament dins del territori nacional i el seu allotjament a València.

 

Bases de competició                                                                                                                             

En cada partit en el qual es desenvolupe esta iniciativa, els dos concursants als quals els corresponga competiran realitzant cadascun el seu millor mat en un màxim de 20 segons i dos intents. Dunkers Movistar s'estendrà al llarg dels descansos entre el tercer i l'últim quart de set partits de Liga Endesa o Turkish Airlines Euroleague en la Fonteta. El jurat de cada concurs estarà format per tres persones, una llegenda de Valencia Basket, un treballador de Movistar i un aficionat del Valencia Basket que serà triat en les nostres xarxes socials.

 

Minut 30 Movistar

El concurs tindrà lloc entre el tercer i últim quart de cada partit, continuant la idea iniciada la passada temporada en l'acord de patrocini aconseguit per Valencia Basket i Movistar pel qual estes dues entitats unixen les seues forces per a afegir encara més atractius als partits de la Fonteta. Buscar per segona vegada al millor dunker amateur d'Espanya serà només una de les propostes i moltes sorpreses que s'han preparat per a la present temporada.

 

Calendari de Dunkers Movistar by Valencia Basket

Els 8 participants quedaran enparellats en eliminatòries de quarts de final, semifinals i final. L'ordre de participació de les eliminatòries serà el següent:

 

Quart de final 1

VBC-Tecnyconta Zaragoza. Dissabte 13 de gener 2018

 

Quart de final 2

VBC-R. Betis Energia Plus. 3-4 de febrer 2018

 

Quart de final 3

Vbc-retabet.es Bilbao. 10-11 de març 2018

 

Quart de final 4

VBC-Iberostar Tenerife. 18 de març 2018.

 

Semifinal 1

VBC-UCAM Murcia. 1 d'abril 2018

 

Semifinal 2

VBC-Unicaja. 21-22 d'abril 2018.

 

Final

VBC-Barça Lassa. 19-20 de maig 2018.

 

Este calendari pot estar subjecte a modificacions.


TAGS: