Els Portland Trail Blazers coneixen L’Alqueria del Basket

15/01/2018

Els Portland Trail Blazers s'unixen a la llista d'equips NBA que han volgut conéixer al detall la major instal·lació de bàsquet de formació a Europa, que continua traspassant fronteres.

 

L'equip americà es va presenciar en L’Alqueria del Basket a través de Bill Branch, Assistant General Manager. “Estic molt impressionat. Per la grandària, l'accés per als jugadors, les pistes, la llum, vestuari propi per als àrbitres, vestuaris per a cada pista, els pares tenint accés però diferent del dels jugadors... Fa la sensació que està molt ben pensada, molt ben planejada. És impressionant per al desenrotllament del club” deia.

 

“No havia vist res d'esta magnitud, d'esta grandària. He vist altres equips, altres instal·lacions, però no de la mateixa manera que esta. En EEUU no es veuen necessàriament clubs que facen açò per a fomentar la formació, hi ha companyies que ho fan per a lucrar-se, però no açò” comentava.

 

Tampoc tenia dubtes sobre si ajudarà a produir jugadors. “Totalment, no hi ha dubte. Si mires a EEUU s'està començant a desenrotllar encara tot açò amb la G-League i no obstant això pareix que vosaltres ho heu estat fent molt de temps. Esteu fent un treball històric per al vostre club, per a la vostra ciutat. Em sorprén que altres clubs no intenten fer el mateix, encara que no siga a la mateixa escala, perquè esta escala és impressionant. Açò ajudarà molt, no imagine un xiquet que venint ací i tenint al costat l'exemple del primer equip, no vullga formar part d'açò” declarava.

 

També Lojze Milosavljevic, Director de Scouting Internacional del club, va voler plasmar la seua opinió. “És simplement increïble. He estat més de 30 anys en el bàsquet europeu i mai he vist res com açò. Estic molt impressionat. És molt especial” transmetia.

 

El repte ara és que es traduïsca en resultats. “Ara el següent pas és començar a produir jugadors per al primer equip i ací es pot treballar 24 hores al dia els 7 dies de la setmana, perquè és un lloc increïble” afegia.


TAGS: