Alessandro Di Pasquale, un tècnic internacional amb el planter taronja

24/01/2018

L’Alqueria del Basket és ja una referència en el continent. Tant és així que entrenadors de distints països s'interessen per la situació de la casa europea del bàsquet. Alguns fins al punt de voler descubrir-la en persona.

 

És el cas d'Alessandro Di Pasquale. El tècnic italià, entrenador de primer nivell en el seu país, ha volgut augmentar la seua formació treballant amb els entrenadors de planter de València Basket.

 

Fins a final de temporada, Di Pasquale compartirà experiència amb els tècnics de L’Alqueria del Basket, realitzarà entrenaments específics, col·laborarà amb els equips cadet i infantil femenins i participarà en els campus de València Basket. Un treball que segons el protagonista, li està resultant molt útil. “És un somni entrenar ací, ja havia vist el projecte i volia vindre. I ací estic, veient coses molt diverses amb els distints entrenadors, tots m'estan aportant coses noves per a la meua formació” deia.

 

Respecte al que significa entrenar en L’Alqueria del Basket, l'entrenador italià també va expressar la seua opinió. “No m'estranya que tots els que vénen diguen que és única en el món. Per descomptat a Itàlia no hi ha una instal·lació així, i si n'hi ha és poliesportiva i mai específica de bàsquet” comentava.

 

Alessandro és un reflex més de l'aposta que fa L’Alqueria del Basket pel nostre esport, més enllà dels xiquets, també pels formadors, perquè el desenrotllament dels jugadors siga l'idoni.


TAGS: