La Fonteta es prepara per a un gran ambient en la visita del Khimki Moscow Region

25/01/2018

Valencia Basket rep demà al seu ‘enemic’ més íntim en competicions europees amb la visita del Khimki Moscow Region (divendres 26, 20:30h, Fonteta, Movistar Deportes 1) i la Fonteta s'ha preparat per a tindre el color i la calor de les grans nits continentals. Bufandes, centenars de regals, animació en els temps morts i regals de Williams. Tot preparat perquè l'afició ajude a l'equip en la cerca de la sèptima victòria en l'Eurolliga.

 

Bufandes per a donar color

Els aficionats que assistisquen al partit trobaran en els seus seients bufandes de paper amb els colors corporatius del Valencia Basket amb la finalitat d'augmentar el colorit de les graderies perquè l'equip puga sentir el suport de la seua afició en este enfrontament clàssic de les competicions europees que es disputa per primera vegada en la Fonteta dins de la Turkish Airlines Euroleague.

 

Centenars de regals en els temps morts

Durant els temps morts i els descansos entre quarts del partit s'han preparat divertits jocs perquè la diversió no es pare i es llançaran a les graderies centenars de regals com camisetes, motxilles o pilotes antiestrés.

 

Williams et regala cura de la pell

Williams, l'empresa tradicional que porta cuidant de la pell dels homes amb els seus productes des dels anys 30, s'unix a la festa del divendres i ha preparat uns interessants jocs durant els temps morts que tindran com a regal dos complets packs per a l’higiene personal de la seua marca.


TAGS: