Apunta't a la millor formació per a entrenadors

26/01/2018

Formar-se amb els millors, de forma gratuïta. València Basket té entre les seues metes aconseguir la millor formació de formadors i amb una seu de luxe com L’Alqueria del Basket, tractarà d'impulsar la preparació dels tècnics a través de Clínics i conferències amb els majors experts del món de la cistella.

 

Actualment, amb el suport de Bankia i la col·laboració habitual de la FBCV, s'han organitzat ja 5 jornades obertes de formació d'entrenadors, amb ponents de luxe com Joan Cortés, Dorian Lee, Andrija Gavrilovic, Maurizio Cremonini o Ricard Casas. Les jornades estan obertes a tots els tècnics que vullguen participar, i són totalment gratuïtes.

 

Una vegada al mes es repetirà l'activitat, tractant diferents aspectes del joc amb els millors protagonistes. La participació no deixa de pujar i amb la xarrada impartida per Maurizio Cremonini es va superar la històrica xifra de 300 entrenadors.

 

Participar és molt fàcil. Només enviant un mail a prensa@alqueriadelbasket.com amb les teues dades de contacte rebràs amb antelació informació sobre les pròximes jornades de formació, per a poder estar al corrent de tots els Clínics que se celebren en la casa del bàsquet de formació europeu. També és possible fer-ho via telefònica, cridant al 96 121 55 43.   

 

Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.


TAGS: