Vidorreta: "Coratge i cor per a dedicar-li la victòria a Van Rossom"

26/01/2018

L'entrenador taronja va definir el partit com "una gran victòria i per a nosaltres és important per a dedicar a Van Rossom. Tots els jugadors que no són bases ho han fet en els últims minuts com si portaran 20 anys jugant de bases, liderant l'equip, i per a nosaltres és una dada feliç, però no ho és la lesió de Van Rossom. vam merèixer la setena victòria en la Turkish Airlines Euroleague ".


Sobre l'estat físic de Van Rossom, "la caiguda ha sigut mala i ell ha notat que alguna cosa feia" crack ", és el que sabem. Ara li van a fer un TAC ".


Sobre el nivell de l'equip, "a la primera part ens ha costat, hem tingut alguna desconnexió puntual, i a la segona, tot i el desencert inicial i la lesió, hem demostrat coratge i cor. Albert, Ferran, Joan i Erick són 4 bases collonuts. A més ens van a ajudar Ferrando i Puerto a Santiago, així que anirem amb 12 jugadors a Santiago intentar guanyar segur ".


Sobre l'estat de Latavious Williams, "el primer reconeixement a Latavious és positiu, però fins que no es prove a la pista no anem a conèixer la realitat. Se'l veu content. Però necessitarà un temps per posar-se en forma i perquè no es ressentixca".


TAGS: