Un MVP de l'Eurolliga en l'Alqueria del Basket

29/01/2018

El que fóra triat millor jugador de la final a quatre de la màxima competició europea l'any 2008, Trajan Langdon, va visitar l’Alqueria del Basket amb l'objectiu de veure en primera persona la instal·lació més gran de planter que existix en el continent europeu.

 

El que fóra jugador franquícia del CSKA, primer jugador d'Alaska a jugar en una NBA en la que va estar tres temporades, és actualment l'Assistant General Mànager dels Nets de Brooklyn i ha volgut comprovar tot el que ja va contemplar al seu dia Danko Cvjeticanin, coordinador internacional de scouting de la franquícia.

 

Al finalitzar la seua visita, va voler expressar la seua opinió respecte d'això del que havia vist. “Són unes instal·lacions tremendes. Amb moltes pistes, vestuaris... és tremend per al desenrotllament dels jóvens. El bàsquet és un esport que està creixent molt a València i a Espanya, tots els xiquets que he vist estan entrenats per bons entrenadors i senten passió pel joc i això és molt important” expressava.

 

“És increïble tindre unes instal·lacions en què et pugues sentir emocionat per vindre a jugar l'esport que disfrutes, tindre una instal·lació com esta fa que es puga gaudir més cada dia. El més important per als xiquets és desenrotllar amor per este esport. A molts els agrada jugar però desenrotllar amor i passió per açò és el que realment et fa portar el teu joc a un altre nivel” explicava.

 

En quant a les diferències respecte a allò que s'ha vist en el seu país, el mític jugador no tenia dubtes. “L’aspecte mental és molt diferent a Europa i als EUA. Però mai he vist res com açò per al desenrotllament dels jóvens allí. Desenrotllar-los des dels 6 fins als 18 anys... és una instal·lació tremenda. La gent a València hauria d'estar orgullosa del que s'ha fet ací” concloïa.


TAGS: