València Basket renova la seua col·laboració amb Mas Camarena per quart any consecutiu

30/01/2018

València Basket i Complejo Preuniversitario Mas Camarena han firmat el seu quart conveni de col.laboració. Dins de l'acord destaca la realització de l'Ensenyança Esportiva de Tècnic Esportiu en Bàsquet Nivell I, Nivell II i per primera vegada a València, Nivell III.


L'acord firmat pel Director d'Administració del València Basket Club, Esteban Gallego i la directora del Complejo Preuniversitario Mas Camarena, Maite Marín Medina, fomentarà entre altres coses la formació-pràctica de l'alumnat de Tècnic Esportiu en Bàsquet. El curs comptarà amb professionals i professors titulats del València Basket junt amb l'experiència en la docència del centre Mas Camarena. Una unió que oferirà una formació excel.lent, completa i actualitzada a la realitat del moment. Amb l'ajuda de València Basket, Mas Camarena es l'únic centre oficial que impartix este Cicle de Grau Mitjà i Superior homologat per la Conselleria d'Educació.


Enguany, com a novetat, s'estudiarà ampliar el marc de col·laboració en distints acords que puguen ajudar en la formació tant dels jugadors de València Basket com dels que entrenen temporalment en l’Alqueria del Basket.

 

L'aposta de Mas Camarena

El centre Mas Camarena aposta per oferir a la societat noves eixides professionals i ho va veure veure clar en el bàsquet, ja que cada vegada més, este esport aconseguix nous adeptes entre les seues files, el seu auge és palpable amb l'augment que hi ha en les llicències federatives any rere any i també en la creació d'equips escolars que practiquen este esport. D'altra banda, també sumem l'interés i la demanda que la societat valenciana mostra en els Cicles Formatius d'Activitats Físiques. En concret, el Complejo Preuniversitario Mas Camarena compta amb diversos anys d'experiència en el Grau Mitjà de Conducció i en el Grau Superior d'Animació en Activitats Físico-Deportivas, comptant amb totes les seues aules completes, la qual cosa fa veure que la joventut vincula i veu en l'esport una eixida professional.


TAGS: