“Tu cole en L’Alqueria” ja és una realitat

31/01/2018

La major instal·lació de bàsquet d'Europa ja ha posat en marxa “Tu cole en L’Alqueria”, una activitat escolar que pretén acostar la casa del bàsquet de formació als més xicotets d'una forma diferent i divertida. El Col·legi Internacional Ausiàs March de Picassent, ha sigut el primer a disfrutar d'una jornada molt especial.

 

Es tracta d'una activitat que reforça els valors de l'esport a través de la Cultura del Esfuerzo, i al mateix temps permet conéixer en profunditat els secrets d'una infraestructura única en el continent.

 

A una visita guiada per la instal·lació que no òbvia cap detall, li seguix activitat en pista, amb jocs i exercicis que coordinen monitors de València Basket, sempre adaptant-se a l'edat dels protagonistes. Per a acabar, els xiquets i xiquetes reben una xarrada sobre els valors que representa la Cultura del Esfuerzo, abans de rebre un xicotet obsequi que posa la guinda a la jornada.

 

L'activitat, encara que enfocada xiquets d'entre 8-14 anys, està oberta a qualsevol edat i tindrà un preu de 5EUR per xiquet, fins a completar grups de 60 alumnes com a màxim.

 

La inscripció per a este nou programa està oberta. Tots els col·legis interessats poden contactar per a informació o per a realitzar la inscripció a través de actividades@valenciabasket.com o via telefònica al 649 07 97 32.

 

L’Alqueria del Basket continua apostant per acostar el bàsquet a la societat valenciana, i amb “Tu cole en L’Alqueria” reforça el seu compromís per la formació dels més xicotets tant en l'àmbit esportiu com en valors.


TAGS: