L’ Alqueria del Basket acollirà el Campionat d'Espanya escolar de bàsquet en cadira de rodes

31/01/2018

L’Alqueria del Basket acollirà el pròxim cap de setmana el Campionat d'Espanya escolar de bàsquet en cadira de rodes. Una cita molt especial, que no podia tindre una altra seu que no fóra la casa del bàsquet de formació a Europa. La competició, que disputaran les seleccions autonòmiques de Catalunya, Aragó, Madrid i el País Basc, comptarà en equips mixtos amb fins a 32 jugadors i jugadores menors de 18 anys. El sistema de competició serà una lligueta, en la que tots jugaran contra tots.

 

El torneig es presentarà demà dijous dia 1 de febrer a les 12,00 hores junt amb la resta de Campionats d'Espanya de Promeses Paralímpiques, que tindran lloc a València i Torrent entre el 3 i el 4 de febrer i acolliran també competicions d'atletisme i boccia a més del Campionat d'Espanya AXA Promeses Paralímpiques de natació que ja es va celebrar en el Poliesportiu de Natzaret.

 

En la roda de premsa intervindran representants de les entitats organitzadores i col·laboradores: Alberto Jofre, director del Comité Paralímpic Espanyol; Pilar Javaloyas, presidenta de la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), Juan Miguel Gómez, director de Projectes de la Fundació Trinidad Alfonso i Álvaro Ferrol, responsable de Patrocinis i RSC de Liberty Seguros. A més, Josep Miquel Moya, Director General d’Esport de la Generalitat Valenciana, tancarà l'acte que també comptarà amb la presència de l'atleta paralímpic David Casinos, padrí de la competició.


TAGS: