Movistar posa l'animació al partit del diumenge davant del Real Betis Energia Plus

02/02/2018

Valencia Basket torna a casa després de dues eixides consecutives per a estrenar la segona volta de la Liga Endesa en la Fonteta rebent al Real Betis Energia Plus (diumenge 4, 18:00h, Movistar Deportes 1) en un partit en el qual comptarà amb el suport del patrocini de Movistar, que ha preparat un gran ambient per a este encontre. La segona eliminatòria del concurs de mats amateur, bufandes de paper en els seients, la nova exposició de fotos en l'anell de distribució i la presència del Sofà Movistar, junt amb moltes altres sorpreses esperen als aficionats en una vesprada de diumenge molt especial.

 

Segon quart de final del #DunkersMovistar2

La segona edició de Dunkers Movistar by Valencia Basket viurà la segona eliminatòria de quarts de final en este encontre davant l'equip andalús. En el descans entre el tercer i l'últim quart del partit tindrà lloc este nou enfrontament del concurs de mats amateur promogut per Movistar i el nostre Club, i que en esta ocasió enfrontarà a Marquie Smith contra Bryan Batista. Els dos concursants realitzaran cadascun el seu millor mat en un màxim de 20 segons i dos intents. Un jurat format per tres persones decidirà quin dels dos contendents avança a les semifinals de #DunkersMovistar2, on al guanyador d'esta eliminatòria ja li espera Alberto Pérez. Este torneig, que busca al millor matador no professional del nostre país, té un premi final per al guanyador és de 5.000 euros i com a novetat d'esta temporada, inclou un premi de 1.000 euros per al finalista.

 

Revistes Gigantes per als 500 primers

Els primers 500 aficionats que accedisquen al pavelló després de l'obertura de portes (que tindrà lloc a les 17:00 hores) rebran com a regal un exemplar de la revista Gigantes de febrer. La publicació té este mes un marcat colorit taronja, amb la imatge en portada dels sis premiats del Valencia Basket que van rebre el seu premi Gigantes en la gala celebrada el passat 10 de gener en L’Alqueria del Basket. A més, es col·locaran en els seients unes bufandes de paper amb els colors del Valencia Basket per a omplir de colorit les graderies de la Fonteta i no deixar d'animar a l'equip taronja durant tot el partit. I els seguidors trobaran en els seus seients fullets d'informació amb les millors ofertes de Movistar.

 

Sofà Movistar

Els dos clients de Movistar agraciats amb este premi podran viure durant este partit l'experiència única de gaudir el bàsquet a peu de pista des del Sofà Movistar. A més de disposar d'una visió privilegiada des dels seients més originals de la Fonteta, els guanyadors del concurs tindran un catering especial, rebran múltiples obsequis i tindran l'oportunitat de xocar les mans als jugadors al costat del cos tècnic durant la presentació de l'equip abans de l'inici del partit. Tot està preparat per a convertir este premi en una vesprada inoblidable.

 

Un nou recorregut per la història taronja

El de la vesprada del diumenge serà el primer encontre en el qual els aficionats puguen vore en la seua ubicació definitiva les fotografies en format gegant que recorren els moments més importants de la història del Club i del màgic any 2017, que va concloure amb el títol de la Liga Endesa i el de la Supercopa. Unes imatges que ja són història es troben col·locades i repartides en les parets de l'anell de distribució de la Fonteta. Una exposició fotogràfica que arreplega les peces exposades este passat estiu en la Fundació Bancaixa perquè tots els assistents al pavelló puguen disfrutar-les.

 

Kiss Cam d'El Corte Inglés

Durant tot el partit, les càmeres buscaran parelles disposades a mostrar el seu amor davant de les càmeres de la Kiss Cam, que en esta ocasió arribarà patrocinada per El Corte Inglés. És una vesprada molt especial i no poden faltar els besos en la Fonteta.


TAGS: