El País Basc gran triomfador en L’Alqueria del Basket

04/02/2018

La selecció autonòmica del País Basc es va proclamar campiona del Campionat d'Espanya escolar de bàsquet en cadira de rodes en L’Alqueria del Basket. L'equip basc es va imposar a Madrid en un gran partit final que va ser el fi de festa perfecte.

 

Després de dos dies de molta intensitat i grans moments, l'última jornada començava en la pista central de L’Alqueria amb la trobada entre Aragó i Catalunya que es portaven els segons en un gran final. L'ambient no defraudava, tant en el seguiment dels partits com sobre el parquet. Gran esportivitat la mostrada pels quatre participants que pràcticament han conviscut al llarg de les dos jornades.

 

Acabat el primer partit, Madrid i el País Basc es jugaven la victòria final després d'haver eixit vencedors dels seus dos primers enfrontaments. Els de la capital ho van intentar fins al final, però els bascos van mostrar una gran fortalesa i es van portar el triomf per 65-50. Després de la disputa de l'enfrontament, va arribar l'entrega de premis. El fi de festa perfecte per a destacar la meritòria labor de tota l'organització, impulsada per la Fundació Trinidad Alfonso.

 

Els tres millors equips van rebre el seu reconeixement i es va conéixer el quintet ideal de la competició, en el que va ser destacat Ignacio Ortega de Madrid com MVP del torneig, després d'anotar 37 punts en el partit final. Ortega va rebre també una camiseta firmada de València Basket, com a regal després de la seua gran actuació.

 

Per a acabar, felicitacions, foto de família i un gran sabor de boca en un torneig espectacular que ha tingut en L’Alqueria del Basket la seu perfecta en què trobar totes les facilitats per a poder disfrutar d'esdeveniment de tal magnitud.


TAGS: