El bàsquet en cadira de rodes troba en L’Alqueria del Basket la millor seu

05/02/2018

Celebrat el Campionat d'Espanya escolar de bàsquet en cadira de rodes en L’Alqueria del Basket, les conclusions no podien ser més positives. Un èxit organitzatiu que demostra les possibilitats que té la casa del bàsquet europeu de formació a l'hora d'albergar este tipus d'esdeveniments.

 

Encara que per a valorar-ho, ningú millor que els experts. “Mai he vist unes instal·lacions tan bones per a celebrar un torneig. Està tot pensat, tot adaptat, és espectacular” deia Aitor Iturricastillo, seleccionador del País Basc, que es proclamava campió. Miguel Vaquero, seleccionador de Madrid, compartia opinió. “Estem molt contents per l'organització, per la instal·lació i pel desenrotllament del campionat. No se m'ocorre un lloc millor que este. Per als xics és una passada jugar en pistes com estes, en les que només havien estat com a espectadors” explicava. “Des de la porta del vestuari que és adaptada, fins als accessos a les pistes, tot és espectacular. Seria fonamental per al desenrotllament del nostre esport que es poguera comptar amb llocs com este” comentava.


Els seleccionadors de Catalunya i Aragó també van quedar impressionats. “És tot un luxe. És la millor instal·lació que es pot xafar, un somni. La central és meravellosa i el conjunt de les 13 pistes increïble. S'adapta perfectament no hem tirat res en falta, hem estat molt còmodes” relatava Carles Estrada, tècnic català. “Estem molt contents, les instal·lacions són increïbles. Les rampes, els accessos, els vestuaris... ja ens agradaria que tots els pavellons foren així” expressava l'entrenadora aragonesa Estefanía Miguel. 


Una opinió que també es tenia per part dels jugadors. Ignacio Ortega, MVP de la competició, no va dubtar a compartir-la. “És increïble jugar ací. Tinc molta enveja de la instal·lació. Agraïm que ens hagen permés jugar en estes instal·lacions i tant de bo puga tornar algun dia” demanava.


L’Alqueria del Basket va viure dos jornades espectaculars amb el Campionat d'Espanya escolar i es consolida en el seu intent d'acostar el bàsquet a tots els sectors de la societat.


TAGS: