MILAR busca davant CSKA Moscou a un taronja per a guanyar un iRobot Roomba 605

06/02/2018

El partidàs davant el CSKA Moscou (dijous 8, 20:30h, Fonteta, Canal+ Deportes) tindrà un al·licient més amb l'animació que MILAR ha preparat per a este xoc de la jornada 22 de la Turkish Airlines Euroleague. En la vesprada de demà dimecres buscarem a dos finalistes que es jugaran portar-se de la Fonteta un regalàs, un robot aspirador d'última generació iRobot Roomba 605 valorat en més de 200 euros.

 

Busquem a dos finalistes en les nostres Xarxes Socials

Els dos aspirants a este gran regal de MILAR eixiran de dos concursos que realitzarem en les nostres Xarxes Socials oficials el dimecres 07 de febrer. Els finalistes seran els més ràpids en contestar les preguntes que formularem en la nostra pàgina de Twitter. Tens dues oportunitats, una a les 18:00 hores i l'altra a les 19:00 hores de demà dimecres

 

#SorollFonteta amb els aplaudidors de MILAR

Els assistents al partit trobaran en els seus seients un dels 8.000 aplaudidors personalitzats que MILAR ha preparat per a este encontre per a ajudar a millorar l'ambient. No oblides plegar el teu aplaudidor per a no deixar d'animar des del salt inicial fins a la botzina final.

 

Regals per al públic

A més d'estes iniciatives, MILAR llançarà a les graderies de la Fonteta diferents regals de la seua marca com gorros, bufandes, polars o motxilles. A més, col·locaran 6.000 fullets amb les seues millors ofertes en els seients de la Fonteta.

 

Sofà Movistar

Els dos clients de Movistar agraciats amb este premi podran viure durant este partit l'experiència única de disfrutar el bàsquet a peu de pista des del Sofà Movistar. A més de disposar d'una visió privilegiada des dels seients més originals de la Fonteta, els guanyadors del concurs disfrutaran d'una visita guiada pel pavelló i la sala de trofeus, tindran un catering especial, rebran camisetes de Movistar i bufandes del Valencia Basket i tindran l'oportunitat de xocar les mans als jugadors al costat del cos tècnic durant la presentació de l'equip abans de l'inici del partit.

 

Williams et regala cura de la pell

Williams, l'empresa tradicional que porta cuidant de la pell dels homes amb els seus productes des dels anys 30, s'unix a la festa del dijous amb uns interessants jocs durant els temps morts que tindran com a regal dos complets packs per a l’higiene personal de la seua marca.

 

Puleva i el seu Sofà courtside

Els dos guanyadors del concurs de Puleva podran gaudir del partit davant els russos des d'un sofà col·locat a peu de pista just enfront del set del nostre DJ. I tot açò mentre disfruten dels productes d'esta marca.


TAGS: