Vidorreta: "Han sigut millors, no hem estat al nostre nivell"

15/02/2018

Sobre el partit, "El partit l'hem iniciat bé, teníem bon ritme, seriosos a nivell defensiu, amb control a nivell ofensiu dels avantatges que volíem tenir, però ja ens han agafat molts rebots. En el segon hem transmès pitjors sensacions, però tot i així estàvem igualats. Al descans hem parlat per tenir millors decisions en atac i tenir més recuperacions, però hem seguit tenint moltes pèrdues i Iberostar Tenerife ha anat prenent avantatge perquè ha sigut millor que nosaltres, ha sigut clar mereixedor de passar a semifinals ".

Sobre l'ambient al Gran Canària Arena, "Estem sempre parlant d'altres situacions. Vam guanyar ací la Supercopa amb el pavelló ple de gent que donava suport al Granca. Nosaltres no hem estat al nivell, però no té res a veure amb el gran ambient que hi ha hagut al pavelló ".

Sobre la intensitat del rival, "L'equip contrari ha tingut més intensitat que nosaltres. En la preparació del partit no ha fallat res, haurem d'analitzar el que ha passat, si ha estat pressió, si no hem sabut llegir alguna cosa tàctica. El que cal reconèixer és que el rival ha estat millor, hem anat a remolc i quan hem tingut alguna oportunitat no l'hem aprofitat ".

La conclusió del partit, "És una decepció important, sabíem que era una eliminatòria oberta contra un rival que cada vegada juga millor. Sabíem que seria difícil contra un equip que ha fitxat jugadors per substituir els lesionats. Davant d'un partit tan seriós i tan tàctic, les nostres baixes alguna cosa hauran pogut afectar. Estic decebut perquè l'equip ha perdut l'oportunitat de jugar al nivell que estava fent. Hem d'analitzar què ens ha pogut faltar. L'Iberostar ha estat molt bé, al final hem agafat més rebots que ells, però els d'ells han sigut més claus. Quan hem tingut opcions de contraatac no hem sabut treure avantatge. És un cúmul de circumstàncies, veníem en un bon moment de joc però amb algunes circumstàncies que arrosseguem i que hui han sigut més evidents ".

Sobre les baixes, "Era evident que havia de venir amb els nou que ho estaven fent bé. Si haguérem tingut a Van Rossom i Diot o Diot i Vives o Vives i Van Rossom haguérem jugat molt millor, però les decisions estan preses. Tots els encreuaments estan molt oberts. Atenent a la història recent això és una sorpresa, però atenent a la realitat això és una cosa que podia succeir. Ens queda recuperar-nos bé ".

TAGS: