R. Martínez: “Cal alçar-se ràpid, ens queda el més important de la temporada”

16/02/2018

Valencia Basket torna hui divendres a casa després de caure ahir eliminat en els quarts de final de la Copa del Rei Gran Canària 2018 a mans del Iberostar Tenerife. El capità taronja Rafa Martínez recordava que “és clar que tot el món quan se celebra una Copa té molta il·lusió, moltes ganes de fer-ho bé, d'arribar el més lluny possible. A voltes et trobes pals com a este, encara que la veritat és que ells van merèixer guanyar. Han dominat bastant part del partit el rebot i ens han fet que jugàrem al seu ritme. A més han estat més intensos, han pogut furtar més pilotes i córrer amb més facilitat que nosaltres”.

Una vegada acabat el torneig per a Valencia Basket, el capità advoca per passar pàgina ràpid i centrar l'atenció en els objectius que li queden a l'equip taronja en l'actual temporada: “No queda una altra que mirar cap a endavant. Així és l'esport. Cal alçar-se, ser positius, mirar al capdavant i millorar coses. Ens queda el més important de la temporada, la Liga Endesa, que et permet moltes coses si arribes lluny. Ara toca alçar-nos d'este dur colp i seguir treballant per a seguir millorant”.


Màxim anotador de Valencia Basket en la Copa del Rei

Encara que probablement no vaja a guardar un gran record d'esta Copa del Rei Gran Canària 2018, Rafa Martínez ha reescrit la història taronja en esta competició després de la trobada d'ahir. En saltar a la pista com a titular en el partit de quarts de final, participava en la seua novena Copa del Rei amb Valencia Basket. Una xifra que li permet igualar a Víctor Luengo com el jugador amb més presències en el torneig del KO amb la camiseta taronja.

D'altra banda, el triple convertit pel capità taronja li va permetre elevar la seua xifra d'anotació en la Copa del Rei amb Valencia Basket fins als 158 punts, superant els 156 que tenia com a rècord el base Nacho Rodilla i convertint-se d'esta forma en el màxim anotador de la història del Valencia Basket en la Copa del Rei. Un nou assoliment estadístic ofensiu que s'unix a uns altres com ser el màxim anotador de la història del Club (5.293 punts) o el millor encistellador en competicions europees (1.606 punts).

TAGS: