Rebeca Cotano: “Tenim l'ambició d'aconseguir la victòria”

16/02/2018

L'enfrontament de diumenge que ve és vital per a l'equip femení de València Basket. No sols a nivell classificatori, sinó també pel que suposa mesurar-se a l'equip més fort del grup. Les jugadores taronja arribaran amb moltes ganes d'aconseguir la victòria.

 

Així ho reflectix Rebeca Cotano. La jugadora espanyola es troba en un molt bon moment de forma, i vol ajudar les seues companyes a aconseguir el triomf. “Afrontem el partit amb moltes ganes, ja que en sa casa se'ns va escapar la victòria al final. Que siga l'equip líder i jugar a casa és una motivació extra” reconeixia.

 

Precisament eixa derrota per un sol punt en terres canàries és una bona referència per a l'equip. “Esperem un partit complicat però molt igualat. Tenim l'ambició que la victòria siga nostra” comentava Cotano.

 

Pensar en la segona plaça és inevitable, encara que l'equip no veu més enllà del partit del diumenge. “Com sempre ens diu Rubén Burgos, treballem dia a dia. Està clar que volem lluitar per eixe lloc però per ara el que importa és únicament el partit” aclaria.

 

La cita cada vegada està més prop i les jugadores necessitaran el suport de la grada per a lluitar per la victòria davant del conjunt canari. L'entrada en la Fonteta com en qualsevol altre partit de Lliga Femenina 2, serà lliure.


TAGS: