Més de 100 entrenadors en la sexta jornada oberta de formació d’entrenadors

23/02/2018

València Basket va organitzar ahir la sexta jornada oberta de formació d'entrenadors, dos xarrades que van tindre lloc en la pista central de L’Alqueria del Basket. Els ponents d'esta sexta edició van ser els tècnics Berni Álvarez i Ángel Cepeda, que van compartir la seua experiència sobre l’optimització del bot en les distintes parts del camp (contraatac, transició i joc dinàmic) i “el balanç defensiu i situacions de 2 contra 1 en distintes parts del camp” respectivament.

 

“Estic content de què m'hagen invitat, de transmetre el que sé i que la gent traga coses positives” deia Berni Álvarez tornant a casa una vegada més abans de començar el clínic. “És vital tindre bons entrenadors. L'aposta de L’Alqueria és brutal. És immillorable en quant a instal·lacions i quant a nombre de jugadors així que ara és molt important que la gent que està al capdavant d'eixos jugadors també tinga un nivell bo perquè hi haja més resultats i siga si és possible més abellidor vindre ací” analitzava sobre la importància d'este tipus d'iniciatives.

 

També Ángel Cepeda va valorar l'experiència. “Volia mostrar les meues idees i que els serviren per a incorporar-les o per a fer-los reflexionar. Que siga un element més per al seu creixement com formadors” explicava. Un entrenador de València Basket ajudant a la resta de clubs valencians. “És un gest que demostra que València Basket està involucrat en el creixement del bàsquet més enllà del propi club. Això farà que milloren tots els xics i és positiu per a tots” deia. “En el meu temps no hi havia tants mitjans i m'haguera encantat assistir a xarrades de molts entrenadors que han passat per ací. És un luxe” comentava l'actual tècnic de l'equip EBA.

 

Més de 100 entrenadors van presenciar en directe les dos conferències en la pista central, amb exemples pràctics en pista gràcies a la presència del cadet femení de València Basket.


Bankia, clau en la formació dels entrenadors

Des de fa ja diversos anys, la labor de Bankia en el foment de la formació d'entrenadors a València Basket, està sent decisiva, aportant fons per a la contínua formació dels nostres entrenadors amb iniciatives com el triple solidari, gràcies a la qual, cada triple anotat pel primer equip masculí del València Basket, revertix en 50 euros per a la formació dels nostres preparadors.


TAGS: