València Basket dóna un altre pas més en la lluita per l'ascens (80-52)

24/02/2018

Dotzena victòria consecutiva d'un València Basket imparable que continua allargant la ratxa que li col·loca en una gran posició per a lluitar per l'ascens a Lliga Femenina 1.

I això que l'inici no va ser fàcil per a les de Rubén Burgos. Dos triples de Blanes demostraven que, com succeïra fa un mes en terres madrilenyes, Real Canoe posaria les coses molt complicades a les valencianes. Els primers avantatges van ser visitants, però la reacció no es va fer esperar. La dupla formada per Meiya Tirera i Ramona Macedo li va donar la volta al marcador, i va propiciar un espectacular parcial de 17-0 que donava un avantatge tranquil·litzador entre el final del primer quart i l'inici del segon.

Va tractar de reaccionar l'equip de José Luis Vicente a través de Miliauskaite, però els rebots ofensius de Rebeca Cotano, omnipresent en atac, van facilitar unes segones opcions vitals per a mantindre l'avantatge al descans (37-24).

En el tercer quart va reaparéixer Blanes per a intentar-ho novament per les madrilenyes, però València Basket va impedir qualsevol acostament. Irene Garí, Ana Pocek i una gran Begoña Pallardó en la direcció que va anotar dos triples consecutius, no sols van mantindre al seu equip per davant sinó que van ampliar la diferència fins al punt d'evitar qualsevol patiment en l'últim quart.

En eixe últim parcial, les locals van administrar la seua diferència a la perfecció. Virginia Sáez i Renee Bennett van firmar bons minuts i el nivell defensiu no va baixar. El partit no va poder acabar amb millors sensacions i la Fonteta ho va reconéixer amb una tremenda ovació.

Important triomf que permet continuar somiant amb l'ascens i que confirma el gran estat de forma de les de Rubén Burgos en la lluita per eixe objectiu.