Exitós cap de setmana de tornejos per a L’Alqueria del Basket

26/02/2018

El cap de setmana no podia haver transcorregut amb millors sensacions per als equips de L’Alqueria del Basket que disputaven tornejos fora de la major infraestructura de planter d'Europa.

Ahir al matí, el Cadet A masculí, disputava la final del torneig de Genovés, com a colofó a una gran actuació que li va valdre per a superar prèviament l'amfitrió i a Joventut de Badalona. Els taronja no van poder alçar el títol, però van lluitar fins al final davant d'un enorme Gran Canària que es va imposar per 64-72.

Poc després, es disputava la final del Torneig FYM de Nerja. El combinat de jugadors infantils de primer any de València Basket s'havia ficat en la lluita pel títol després d'arrasar als seus rivals i véncer en semifinals al Real Madrid en un gran partit (63-71). L’enfrontament va ser igualat fins al final, però un triple en els últims segons li va valdre la competició a un València Basket que va acabar emportant-se el partit per 75-71. Pablo Navarro va ser triat a més MVP de la competició.

Els resultats aconseguits són un reflex del treball que es continua fent en L’Alqueria del Basket, que continua donant els seus fruits. Els dos equips tornaran esta setmana a la normalitat i continuaran amb el seu treball en la major instal·lació de bàsquet base del continent.